مسئول اداره ترویج مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان اقلید گفت در راستای اصلاح الگوی کشت در شهرستان کشاورزان با شیوه کشت و تولید چغندرعلوفه ای آشنا شدند.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان اقلید، محمدرضا محمدی با اشاره به اینکه این کارگاه که در چهارشنبه هجدهم اسفندماه در مرکز جهاد کشاورزی حومه، برگزار شد، افزود: در این کارگاه که با حضور کارشناسان و بهره برداران بخش کشاورزی برگزار شد بهره برداران با اصول کشت چغندر علوفه ای، تاریخ کاشت، نحوه سیلو و مقایسه آن با سایر گیاهان علوفه ای و کاهش مصرف آب آشنا شدند.
وی تصریح کرد: چغندر علوفه ای به دلیل ویژگی های زراعی مطلوب نظیر مقاومت به خشکی و شوری، خوش خوراکی بالا، سیلوپذیری مطلوب، افزایش عملکرد شیر، تولید علوفه با ارزش غذایی و درصد انرژی بالا، پایداری در برابر تغییرات محیطی و نیاز آبی کمتر، یک منبع ارزشمند تامین کننده علوفه به شمار می رود.
مسئول اداره ترویج مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان اقلید گفت در راستای اصلاح الگوی کشت در شهرستان کشاورزان با شیوه کشت و تولید چغندرعلوفه ای آشنا شدند.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان اقلید، محمدرضا محمدی با اشاره به اینکه این کارگاه که در چهارشنبه هجدهم اسفندماه در مرکز جهاد کشاورزی حومه، برگزار شد، افزود: در این کارگاه که با حضور کارشناسان و بهره برداران بخش کشاورزی برگزار شد بهره برداران با اصول کشت چغندر علوفه ای، تاریخ کاشت، نحوه سیلو و مقایسه آن با سایر گیاهان علوفه ای و کاهش مصرف آب آشنا شدند.
وی تصریح کرد: چغندر علوفه ای به دلیل ویژگی های زراعی مطلوب نظیر مقاومت به خشکی و شوری، خوش خوراکی بالا، سیلوپذیری مطلوب، افزایش عملکرد شیر، تولید علوفه با ارزش غذایی و درصد انرژی بالا، پایداری در برابر تغییرات محیطی و نیاز آبی کمتر، یک منبع ارزشمند تامین کننده علوفه به شمار می رود.
مسئول اداره ترویج مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان اقلید گفت در راستای اصلاح الگوی کشت در شهرستان کشاورزان با شیوه کشت و تولید چغندرعلوفه ای آشنا شدند.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان اقلید، محمدرضا محمدی با اشاره به اینکه این کارگاه که در چهارشنبه هجدهم اسفندماه در مرکز جهاد کشاورزی حومه، برگزار شد، افزود: در این کارگاه که با حضور کارشناسان و بهره برداران بخش کشاورزی برگزار شد بهره برداران با اصول کشت چغندر علوفه ای، تاریخ کاشت، نحوه سیلو و مقایسه آن با سایر گیاهان علوفه ای و کاهش مصرف آب آشنا شدند.
وی تصریح کرد: چغندر علوفه ای به دلیل ویژگی های زراعی مطلوب نظیر مقاومت به خشکی و شوری، خوش خوراکی بالا، سیلوپذیری مطلوب، افزایش عملکرد شیر، تولید علوفه با ارزش غذایی و درصد انرژی بالا، پایداری در برابر تغییرات محیطی و نیاز آبی کمتر، یک منبع ارزشمند تامین کننده علوفه به شمار می رود.
نظر خود را اضافه کنید.