پرداخت تا 100 درصد طرح های آبیاری نوین در صورت یکپارچه سازی اراضی
رئیس امور اراضی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان اقلید از برگزاری اولین کارگروه یکپارچه سازی اراضی و جلوگیری از خرد شدن اراضی کشاورزی با محوریت طرح های تجمیع آبیاری تحت فشار در شهرستان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان اقلید، عبدالرسول سلطانی فر با تأکید بر اینکه یکی از مشوق های دولت در یکپارچهسازی اراضی، امکان پرداخت هزینه اجرای آبیاری های نوین تا ۱۰۰ درصد وجود دارد افزود: با یکپارچهسازی اراضی و انجام آبیاری تحت فشار، مدیریت منابع آب امکان پذیر می شود.
وی با اشاره به اهمیت مالکیت اراضی کشاورزان تصریح کرد ترغیب و ایجاد انگیزه در جامعه کشاورزی در یکپارچه سازی اراضی زراعی و جلوگیری از خرد شدن آن نیازمند اعمال سیاست های تشویقی و حمایت های مالی در این زمینه است.
به گفته او؛ حمایت از طرح های آبیاری نوین در یکپارچه سازی اراضی شامل مزارع با مساحت های خرد و ریزمی شود که پس از رسیدن به حد ونصاب یا بالاتر میزان حمایت دولت افزایش می یابد.
این کارشناس گفت: مزایای یکپارچه سازی اراضی شامل افزایش عملکرد در واحد سطح، افزایش سطح زیر کشت، افزایش درآمد بهره برداران و بهبود سطح زندگی روستاییان، کاهش هزینه های تولید، افزایش سرمایه گذاری به منظور انجام امور زیر بنایی، از بین رفتن مرزهای غیر ضروری، کاهش مهاجرت روستاییان به شهرها، مکانیزه شدن کشاورزی، صرفه جویی در مصرف آب است.
سلطانی فر در پایان اظهار کرد: در این کارگروه طرح روستاهای متقاضی استفاده از طرح تجمیع آبیاری تحت فشار شامل آسپاس، زین الدین و قنات چاوش بررسی شد.
در این کارگروه مدیر جهاد کشاورزی شهرستان، نماینده فرمانداری، معاون اداره ثبت اسناد، بخشدار سده، مسئول اداره فنی و زیربنایی، مسئول سامانه های نوین اداره فنی و زیربنایی، مسئول مرکز جهادکشاورزی آسپاس در مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان نیز حضور داشتند.
نظر خود را اضافه کنید.