مسئول مرکز جهاد کشاورزی آسپاس از کشت 22 هکتار منداب در حوزه این مرکز خبر داد.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان اقلید، شهریار اسماعیلی فرد افزود: کشاورزان منداب را با هدف تامين كود سبز و تغذيه اراضي كشاورزي در مزارع کشت می کنند.
وی بیان کرد زمان کشت این محصول در منطقه در شهریور و اوایل مهر و اسفندماه است که در بهار با تشکیل گل به عنوان کود سبز به مزارع برگردانده می شود.
او با اشاره به ضعیف بودن خاک های زراعی این منطقه از نظر ماده آلی با توجه به بارندگی های پایین و پوشش گیاهی اندک اظهار کرد استفاده از کود سبز تا حدودی می تواند این کمبود را جبران کرده و در نهایت به افزایش محصول و عملکرد منجر شود.
این کارشناس تصریح کرد: از مزایای کود سبز می توان به افزایش تولید، افزایش ماده آلی خاک، کاهش استفاده از کودهای شیمیایی، اصلاح فیزیکی خاک، جلوگیری از شسته شدن مواد غذایی داخل خاک، کاهش شوری خاک و تولید محصولات ارگانیک می شود.
مسئول مرکز جهاد کشاورزی آسپاس از کشت 22 هکتار منداب در حوزه این مرکز خبر داد.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان اقلید، شهریار اسماعیلی فرد افزود: کشاورزان منداب را با هدف تامين كود سبز و تغذيه اراضي كشاورزي در مزارع کشت می کنند.
وی بیان کرد زمان کشت این محصول در منطقه در شهریور و اوایل مهر و اسفندماه است که در بهار با تشکیل گل به عنوان کود سبز به مزارع برگردانده می شود.
او با اشاره به ضعیف بودن خاک های زراعی این منطقه از نظر ماده آلی با توجه به بارندگی های پایین و پوشش گیاهی اندک اظهار کرد استفاده از کود سبز تا حدودی می تواند این کمبود را جبران کرده و در نهایت به افزایش محصول و عملکرد منجر شود.
این کارشناس تصریح کرد: از مزایای کود سبز می توان به افزایش تولید، افزایش ماده آلی خاک، کاهش استفاده از کودهای شیمیایی، اصلاح فیزیکی خاک، جلوگیری از شسته شدن مواد غذایی داخل خاک، کاهش شوری خاک و تولید محصولات ارگانیک می شود.
مسئول مرکز جهاد کشاورزی آسپاس از کشت 22 هکتار منداب در حوزه این مرکز خبر داد.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان اقلید، شهریار اسماعیلی فرد افزود: کشاورزان منداب را با هدف تامين كود سبز و تغذيه اراضي كشاورزي در مزارع کشت می کنند.
وی بیان کرد زمان کشت این محصول در منطقه در شهریور و اوایل مهر و اسفندماه است که در بهار با تشکیل گل به عنوان کود سبز به مزارع برگردانده می شود.
او با اشاره به ضعیف بودن خاک های زراعی این منطقه از نظر ماده آلی با توجه به بارندگی های پایین و پوشش گیاهی اندک اظهار کرد استفاده از کود سبز تا حدودی می تواند این کمبود را جبران کرده و در نهایت به افزایش محصول و عملکرد منجر شود.
این کارشناس تصریح کرد: از مزایای کود سبز می توان به افزایش تولید، افزایش ماده آلی خاک، کاهش استفاده از کودهای شیمیایی، اصلاح فیزیکی خاک، جلوگیری از شسته شدن مواد غذایی داخل خاک، کاهش شوری خاک و تولید محصولات ارگانیک می شود.
نظر خود را اضافه کنید.