مسئول مرکز جهاد کشاورزی شهرمیان گفت: کشت پیاز زعفران در سطح یک هکتار از اراضی حوزه این مرکزآغاز شد.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان اقلید، سید حسین میرسلیمانی افزود: تاکنون در سطح 5 هکتار از اراضی این مرکز به کشت زعفران اختصاص یافته است و پیش بینی می شود سالانه به طور متوسط، 3 تا 5 کیلوگرم زعفران از هر هکتار از این مزارع برداشت شود.
وی تصریح کرد شرایط مساعد آب و هوایی و محدودیت منابع آبی، امکان بهره برداری به مدت چند سال، سهولت حمل و نقل، درامدزایی مناسب و اشتغالزایی از جمله دلایلی است که کشاورزان منطقه را به سمت کشت این محصول سوق داده است.
او با بیان اینکه مشکلات کشاورزان در زمینه کشت این محصول شامل هزینه کاشت بالا و هزینه کارگری زیاد و نبود صنایع بسته بندی و تبدیلی در این زمینه و ارائه محصول بصورت فله است ابراز کرد به دلیل نوپا بودن این محصول در منطقه، ایجاد صنایع تبدیلی و بسته بندی کمک فراوانی در گسترش این محصول دارد.
مسئول مرکز جهاد کشاورزی شهرمیان گفت: کشت پیاز زعفران در سطح یک هکتار از اراضی حوزه این مرکزآغاز شد.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان اقلید، سید حسین میرسلیمانی افزود: تاکنون در سطح 5 هکتار از اراضی این مرکز به کشت زعفران اختصاص یافته است و پیش بینی می شود سالانه به طور متوسط، 3 تا 5 کیلوگرم زعفران از هر هکتار از این مزارع برداشت شود.
وی تصریح کرد شرایط مساعد آب و هوایی و محدودیت منابع آبی، امکان بهره برداری به مدت چند سال، سهولت حمل و نقل، درامدزایی مناسب و اشتغالزایی از جمله دلایلی است که کشاورزان منطقه را به سمت کشت این محصول سوق داده است.
او با بیان اینکه مشکلات کشاورزان در زمینه کشت این محصول شامل هزینه کاشت بالا و هزینه کارگری زیاد و نبود صنایع بسته بندی و تبدیلی در این زمینه و ارائه محصول بصورت فله است ابراز کرد به دلیل نوپا بودن این محصول در منطقه، ایجاد صنایع تبدیلی و بسته بندی کمک فراوانی در گسترش این محصول دارد.
مسئول مرکز جهاد کشاورزی شهرمیان گفت: کشت پیاز زعفران در سطح یک هکتار از اراضی حوزه این مرکزآغاز شد.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان اقلید، سید حسین میرسلیمانی افزود: تاکنون در سطح 5 هکتار از اراضی این مرکز به کشت زعفران اختصاص یافته است و پیش بینی می شود سالانه به طور متوسط، 3 تا 5 کیلوگرم زعفران از هر هکتار از این مزارع برداشت شود.
وی تصریح کرد شرایط مساعد آب و هوایی و محدودیت منابع آبی، امکان بهره برداری به مدت چند سال، سهولت حمل و نقل، درامدزایی مناسب و اشتغالزایی از جمله دلایلی است که کشاورزان منطقه را به سمت کشت این محصول سوق داده است.
او با بیان اینکه مشکلات کشاورزان در زمینه کشت این محصول شامل هزینه کاشت بالا و هزینه کارگری زیاد و نبود صنایع بسته بندی و تبدیلی در این زمینه و ارائه محصول بصورت فله است ابراز کرد به دلیل نوپا بودن این محصول در منطقه، ایجاد صنایع تبدیلی و بسته بندی کمک فراوانی در گسترش این محصول دارد.
نظر خود را اضافه کنید.