مدیر جهاد کشاورزی شهرستان اقلید گفت: برداشت پیاز از 2240 هکتار از مزارع شهرستان آغاز شد.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان اقلید، سید علی آقا میرطالبی افزود: در هر هکتار زمین های کشاورزی این شهرستان به طور متوسط 60 تن پیاز برداشت میشود که پیشبینی میشود بیشاز 134 هزار تن محصول پیاز قرمز و سفید برداشت و روانه بازار مصرف شود.
او با اشاره به کیفیت بالای پیاز تولیدی اظهار داشت: نظارت مستمر کارشناسان جهاد کشاورزی و کلینیک های گیاهپزشکی، همکاری کشاورز در زمینه تولید محصول گواهی شده و کاهش استفاده از کودها و سموم کشاورزی موجب شده تا محصولات تولیدی از کیفیت بالایی برخوردار شوند.
میرطالبی تصریح کرد کشت پیاز بصورت نشایی از فروردین ماه آغاز شده و برداشت آن تا اواخر تابستان ادامه دارد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان اقلید گفت: برداشت پیاز از 2240 هکتار از مزارع شهرستان آغاز شد.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان اقلید، سید علی آقا میرطالبی افزود: در هر هکتار زمین های کشاورزی این شهرستان به طور متوسط 60 تن پیاز برداشت میشود که پیشبینی میشود بیشاز 134 هزار تن محصول پیاز قرمز و سفید برداشت و روانه بازار مصرف شود.
او با اشاره به کیفیت بالای پیاز تولیدی اظهار داشت: نظارت مستمر کارشناسان جهاد کشاورزی و کلینیک های گیاهپزشکی، همکاری کشاورز در زمینه تولید محصول گواهی شده و کاهش استفاده از کودها و سموم کشاورزی موجب شده تا محصولات تولیدی از کیفیت بالایی برخوردار شوند.
میرطالبی تصریح کرد کشت پیاز بصورت نشایی از فروردین ماه آغاز شده و برداشت آن تا اواخر تابستان ادامه دارد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان اقلید گفت: برداشت پیاز از 2240 هکتار از مزارع شهرستان آغاز شد.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان اقلید، سید علی آقا میرطالبی افزود: در هر هکتار زمین های کشاورزی این شهرستان به طور متوسط 60 تن پیاز برداشت میشود که پیشبینی میشود بیشاز 134 هزار تن محصول پیاز قرمز و سفید برداشت و روانه بازار مصرف شود.
او با اشاره به کیفیت بالای پیاز تولیدی اظهار داشت: نظارت مستمر کارشناسان جهاد کشاورزی و کلینیک های گیاهپزشکی، همکاری کشاورز در زمینه تولید محصول گواهی شده و کاهش استفاده از کودها و سموم کشاورزی موجب شده تا محصولات تولیدی از کیفیت بالایی برخوردار شوند.
میرطالبی تصریح کرد کشت پیاز بصورت نشایی از فروردین ماه آغاز شده و برداشت آن تا اواخر تابستان ادامه دارد.
نظر خود را اضافه کنید.