مسئول مرکز جهاد کشاورزی آسپاس گفت: برداشت پیاز از سطح ۱۱ هکتار از مزارع این مرکز در روستای مهجان آغاز شد.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان اقلید، شهریار اسماعیلی فرد افزود: در هر هکتار زمین کشاورزی این مرکز به طور متوسط ۵۵ تن پیاز برداشت میشود.
وی ادامه داد: با توجه به کشت ۲۳۰ هکتار پیاز در این مرکز، پیشبینی میشود بیشاز ۱۳ هزار تن محصول پیاز قرمز و سفید برداشت و روانه بازار مصرف شود.
وی با اشاره به کیفیت بالای پیاز تولیدی اظهار داشت: نظارت مستمر کارشناسان جهاد کشاورزی و کلینیک گیاهپزشکی، همکاری کشاورز در زمینه تولید محصول گواهی شده و کاهش استفاده از کودها و سموم کشاورزی موجب شده تا محصولات تولیدی از کیفیت بالایی برخوردار شوند.
وی تصریح کرد کشت پیاز بصورت نشایی از فروردین ماه آغاز شده و برداشت آن تا اواخر تابستان ادامه دارد.
مسئول مرکز جهاد کشاورزی آسپاس گفت: برداشت پیاز از سطح ۱۱ هکتار از مزارع این مرکز در روستای مهجان آغاز شد.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان اقلید، شهریار اسماعیلی فرد افزود: در هر هکتار زمین کشاورزی این مرکز به طور متوسط ۵۵ تن پیاز برداشت میشود.
وی ادامه داد: با توجه به کشت ۲۳۰ هکتار پیاز در این مرکز، پیشبینی میشود بیشاز ۱۳ هزار تن محصول پیاز قرمز و سفید برداشت و روانه بازار مصرف شود.
وی با اشاره به کیفیت بالای پیاز تولیدی اظهار داشت: نظارت مستمر کارشناسان جهاد کشاورزی و کلینیک گیاهپزشکی، همکاری کشاورز در زمینه تولید محصول گواهی شده و کاهش استفاده از کودها و سموم کشاورزی موجب شده تا محصولات تولیدی از کیفیت بالایی برخوردار شوند.
وی تصریح کرد کشت پیاز بصورت نشایی از فروردین ماه آغاز شده و برداشت آن تا اواخر تابستان ادامه دارد.
مسئول مرکز جهاد کشاورزی آسپاس گفت: برداشت پیاز از سطح ۱۱ هکتار از مزارع این مرکز در روستای مهجان آغاز شد.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان اقلید، شهریار اسماعیلی فرد افزود: در هر هکتار زمین کشاورزی این مرکز به طور متوسط ۵۵ تن پیاز برداشت میشود.
وی ادامه داد: با توجه به کشت ۲۳۰ هکتار پیاز در این مرکز، پیشبینی میشود بیشاز ۱۳ هزار تن محصول پیاز قرمز و سفید برداشت و روانه بازار مصرف شود.
وی با اشاره به کیفیت بالای پیاز تولیدی اظهار داشت: نظارت مستمر کارشناسان جهاد کشاورزی و کلینیک گیاهپزشکی، همکاری کشاورز در زمینه تولید محصول گواهی شده و کاهش استفاده از کودها و سموم کشاورزی موجب شده تا محصولات تولیدی از کیفیت بالایی برخوردار شوند.
وی تصریح کرد کشت پیاز بصورت نشایی از فروردین ماه آغاز شده و برداشت آن تا اواخر تابستان ادامه دارد.
نظر خود را اضافه کنید.