کارشناس باغبانی مرکز جهاد کشاورزی حومه با بیان افزایش ۴۰ درصدی ایجاد باغ های انگور داربستی در حومه از ابتدای سال جاری نسبت به سال گذشته، گفت: با تلاش همکاران جهاد کشاورزی حومه شهرستان در اجرای طرح امید و ترویج این شیوه، سطح انگور داربستی شهرستان به ۱۴ هکتار رسید.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان اقلید، مریم میرسلیمانی افزود: با توجه به افزایش دو تا سه برابری تولید انگور در این طرح، تمامی هزینهها طی سال نخست تأمین خواهد شد.
وی با بیان اینکه داربستی کردن باغهای انگور باعث افزایش استفاده بیشتر از نور خورشید خواهد شد، ابراز کرد این امر در افزایش تولید، بهبود رنگ انگور و کیفیت آن مؤثر است که در نهایت منجر به ماندگاری بیشتر انگور در سردخانه خواهد شد تا بتوان مدتزمان بیشتری از این محصول استفاده کرد.
کارشناس باغبانی مرکز جهاد کشاورزی حومه با بیان افزایش ۴۰ درصدی ایجاد باغ های انگور داربستی در حومه از ابتدای سال جاری نسبت به سال گذشته، گفت: با تلاش همکاران جهاد کشاورزی حومه شهرستان در اجرای طرح امید و ترویج این شیوه، سطح انگور داربستی شهرستان به ۱۴ هکتار رسید.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان اقلید، مریم میرسلیمانی افزود: با توجه به افزایش دو تا سه برابری تولید انگور در این طرح، تمامی هزینهها طی سال نخست تأمین خواهد شد.
وی با بیان اینکه داربستی کردن باغهای انگور باعث افزایش استفاده بیشتر از نور خورشید خواهد شد، ابراز کرد این امر در افزایش تولید، بهبود رنگ انگور و کیفیت آن مؤثر است که در نهایت منجر به ماندگاری بیشتر انگور در سردخانه خواهد شد تا بتوان مدتزمان بیشتری از این محصول استفاده کرد.
کارشناس باغبانی مرکز جهاد کشاورزی حومه با بیان افزایش ۴۰ درصدی ایجاد باغ های انگور داربستی در حومه از ابتدای سال جاری نسبت به سال گذشته، گفت: با تلاش همکاران جهاد کشاورزی حومه شهرستان در اجرای طرح امید و ترویج این شیوه، سطح انگور داربستی شهرستان به ۱۴ هکتار رسید.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان اقلید، مریم میرسلیمانی افزود: با توجه به افزایش دو تا سه برابری تولید انگور در این طرح، تمامی هزینهها طی سال نخست تأمین خواهد شد.
وی با بیان اینکه داربستی کردن باغهای انگور باعث افزایش استفاده بیشتر از نور خورشید خواهد شد، ابراز کرد این امر در افزایش تولید، بهبود رنگ انگور و کیفیت آن مؤثر است که در نهایت منجر به ماندگاری بیشتر انگور در سردخانه خواهد شد تا بتوان مدتزمان بیشتری از این محصول استفاده کرد.
نظر خود را اضافه کنید.