کارشناس باغبانی مرکز جهاد کشاورزی حومه اقلید گفت: عملیات برداشت زعفران آغاز و میانگین تولید محصول ۳تا ۴ کیلوگرم در هکتار است.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان اقلید، مریم میرسلیمانی گفت: به دلیل کیفیت بالایاین محصول در منطقه حومه، سطح زیر کشت از سطح یک هکتار آغاز و در حال حاضر تا سطح ۱۶ هکتار توسعه یافته است.
وی افزود: کشت و کار این محصول به دلیل شرایط مساعد و محدودیت منابع آبی ، امکان بهره برداری به مدت چند سال ، سهولت حمل و نقل، عدم نیاز زراعت ان به ماشین آلات سنگین و اشتغالزایی، بیش از گذشته مورد استقبال کشاورزان قرار گرفته است.
میرسلیمانی گفت: از جمله مسایل و مشکلاتی که مانع از افزایش توسعه این محصول می شود، هزینه بسیار بالای کاشت است که میتوان با ارائه تسهیلات و حمایت از زعفران کاران گام مهمی در جهت افزایش سطح کاشت این محصول در شهرستان برداشت.
زعفران با نام علمی crocus sativus گرانبهاترین نبات زراعی و یکی از با ارزش ترین گیاهان دارویی و ادویه ای قلمداد می شود.
کارشناس باغبانی مرکز جهاد کشاورزی حومه اقلید گفت: عملیات برداشت زعفران آغاز و میانگین تولید محصول ۳تا ۴ کیلوگرم در هکتار است.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان اقلید، مریم میرسلیمانی گفت: به دلیل کیفیت بالایاین محصول در منطقه حومه، سطح زیر کشت از سطح یک هکتار آغاز و در حال حاضر تا سطح ۱۶ هکتار توسعه یافته است.
وی افزود: کشت و کار این محصول به دلیل شرایط مساعد و محدودیت منابع آبی ، امکان بهره برداری به مدت چند سال ، سهولت حمل و نقل، عدم نیاز زراعت ان به ماشین آلات سنگین و اشتغالزایی، بیش از گذشته مورد استقبال کشاورزان قرار گرفته است.
میرسلیمانی گفت: از جمله مسایل و مشکلاتی که مانع از افزایش توسعه این محصول می شود، هزینه بسیار بالای کاشت است که میتوان با ارائه تسهیلات و حمایت از زعفران کاران گام مهمی در جهت افزایش سطح کاشت این محصول در شهرستان برداشت.
زعفران با نام علمی crocus sativus گرانبهاترین نبات زراعی و یکی از با ارزش ترین گیاهان دارویی و ادویه ای قلمداد می شود.
کارشناس باغبانی مرکز جهاد کشاورزی حومه اقلید گفت: عملیات برداشت زعفران آغاز و میانگین تولید محصول ۳تا ۴ کیلوگرم در هکتار است.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان اقلید، مریم میرسلیمانی گفت: به دلیل کیفیت بالایاین محصول در منطقه حومه، سطح زیر کشت از سطح یک هکتار آغاز و در حال حاضر تا سطح ۱۶ هکتار توسعه یافته است.
وی افزود: کشت و کار این محصول به دلیل شرایط مساعد و محدودیت منابع آبی ، امکان بهره برداری به مدت چند سال ، سهولت حمل و نقل، عدم نیاز زراعت ان به ماشین آلات سنگین و اشتغالزایی، بیش از گذشته مورد استقبال کشاورزان قرار گرفته است.
میرسلیمانی گفت: از جمله مسایل و مشکلاتی که مانع از افزایش توسعه این محصول می شود، هزینه بسیار بالای کاشت است که میتوان با ارائه تسهیلات و حمایت از زعفران کاران گام مهمی در جهت افزایش سطح کاشت این محصول در شهرستان برداشت.
زعفران با نام علمی crocus sativus گرانبهاترین نبات زراعی و یکی از با ارزش ترین گیاهان دارویی و ادویه ای قلمداد می شود.
نظر خود را اضافه کنید.