سرپرست اداره آب و خاک از بررسی مسائل و مشکلات پروژه های مرمت و بازسازی قنوات در شهرستان اقلید خبر داد.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی اقلید، محمدرضا ارجمندنیا گفت: در این خصوص جلسه ای با حضور خسروانی مسئول قنوات استان، خانم کوثری کارشناس قنوات شهرستان و پیمانکاران قنوات برگزار گردید.
ارجمند نیا در مورد پروژه های احیا و مرمت 13 رشته قنات در سطح شهرستان از محل طرح کمک های فنی اعتباری، با توجه به محدودیت زمانی جذب اعتبار خواستار تسریع در انجام عملیات اجرایی شد و عامل عدم تمایل پیمانکاران به اجرای پروه های احیا و مرمت قنات را پرداخت بصورت اسناد خزانه اسلامی دانست و خواستار اصلاح شیوه پرداخت شد.
در ادامه خسروانی بیان کرد: باتوجه به اینکه 2200 رشته قنات با 100 هزار بهره بردار و آبدهی 44 هزار لیتر در ثانیه در سطح استان داریمکه بدلیل خشکسالی های اخیر و حفر چاه به حدود 1700 رشته قنات فعال رسیده است در نتیجه توجه به مرمت و احیا و بازسازی قنوات از ضروریات می باشد.
وی افزود: محل تامین اعتبارات جهت انجام پروژه های آب وخاک از محل اعتبارات استانی و ملی میباشد. و تامین اعتبار از محل کمک های فنی اعتباری در راستای کاهش تصدیگری دولت و افزایش مشارکت مردمی میباشد. با توجه به اینکه پرداخت بصورت اسناد خزانه اسلامی می باشد 15 درصد بابت حفظ قدرت خرید محاسبه میشود و مبلغ کسر شده بابت فروش اسناد خزانه ناچیز می باشد. در ضمن عدم کسر بیمه، مالیات و ارزش افزوده از مبلغ اعتبار از طریق صندوق توسعه کشاورزی را عامل افزایش حجم کار و کمک به کشاورزان دانست.
وی در ادامه گفت: انتخاب مشاور به عنوان ناظر جهت نظارت بر اجرای پروژه های احیا و مرمت قنوات از راهکار های نظارتی بر عملیات اجرایی میباشد که کل مسیر قنات (از مظهر تا مادر چاه) توسط مشاور بازدید شده و مورد بررسی دقیق قرار خواهد گرفت و براین اساس هزینه های احیا و مرمت قنات برآورد خواهد شد.
نظر خود را اضافه کنید.