مسئول مرکز جهاد کشاورزی آسپاس گفت: در راستای مشارکت هرچه بیشتر محققین معین در پهنه های کشاورزی طرح کشت سه رقم مقاوم به شوری جو گلشن، مهر و ارمغان و مقایسه آن ها با توده محلی در سطح 2450 متر مربع از مزارع روستای رحمت آباد اجرا شد.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان اقلید، شهریار اسماعیلی فرد با اشاره به عملکرد مناسب این ارقام در شوری خاک بالای 12 دسی زیمنس افزود: در بررسی های به عمل آمده ارقام جو مهر و ارمغان برای اراضی شور منطقه رحمت آباد توصیه شد.
وی با اعلام مشارکت مرکز جهاد کشاورزی آسپاس، ایستگاه تحقیقات کشاورزی اقلید و کشاورز روستای رحمت آباد در این طرح ابراز امیدواری کرد: با استمرار طرح های اینچنینی، شاهد افزایش سطح آگاهی کشاورزان و ارائه آخرین یافته های تحقیقاتی به آنان باشیم.
مسئول مرکز جهاد کشاورزی آسپاس گفت: در راستای مشارکت هرچه بیشتر محققین معین در پهنه های کشاورزی طرح کشت سه رقم مقاوم به شوری جو گلشن، مهر و ارمغان و مقایسه آن ها با توده محلی در سطح 2450 متر مربع از مزارع روستای رحمت آباد اجرا شد.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان اقلید، شهریار اسماعیلی فرد با اشاره به عملکرد مناسب این ارقام در شوری خاک بالای 12 دسی زیمنس افزود: در بررسی های به عمل آمده ارقام جو مهر و ارمغان برای اراضی شور منطقه رحمت آباد توصیه شد.
وی با اعلام مشارکت مرکز جهاد کشاورزی آسپاس، ایستگاه تحقیقات کشاورزی اقلید و کشاورز روستای رحمت آباد در این طرح ابراز امیدواری کرد: با استمرار طرح های اینچنینی، شاهد افزایش سطح آگاهی کشاورزان و ارائه آخرین یافته های تحقیقاتی به آنان باشیم.
مسئول مرکز جهاد کشاورزی آسپاس گفت: در راستای مشارکت هرچه بیشتر محققین معین در پهنه های کشاورزی طرح کشت سه رقم مقاوم به شوری جو گلشن، مهر و ارمغان و مقایسه آن ها با توده محلی در سطح 2450 متر مربع از مزارع روستای رحمت آباد اجرا شد.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان اقلید، شهریار اسماعیلی فرد با اشاره به عملکرد مناسب این ارقام در شوری خاک بالای 12 دسی زیمنس افزود: در بررسی های به عمل آمده ارقام جو مهر و ارمغان برای اراضی شور منطقه رحمت آباد توصیه شد.
وی با اعلام مشارکت مرکز جهاد کشاورزی آسپاس، ایستگاه تحقیقات کشاورزی اقلید و کشاورز روستای رحمت آباد در این طرح ابراز امیدواری کرد: با استمرار طرح های اینچنینی، شاهد افزایش سطح آگاهی کشاورزان و ارائه آخرین یافته های تحقیقاتی به آنان باشیم.
نظر خود را اضافه کنید.